HorecaDNA

HorecaDNA is de nieuwe naam van het horecabedrijvenregister. HorecaDNA maakt uw bedrijf beter vindbaar en vergroot uw inzicht in de horecabranche.

HorecaDNA is de nieuwe naam van het horecabedrijvenregister, dat tot 1 januari 2015 onderdeel was van het bedrijfschap Horeca en Catering. Het register bevat openbare Kamer van Koophandel- en aanvullende gegevens van horeca-bedrijven in Nederland.

HorecaDNA maakt uw bedrijf beter vindbaar en vergroot het inzicht in de horecabranche via statistisch onderzoek en benchmarks. Ook kunnen navigatiesystemen worden voorzien van uw bedrijfsinformatie zodat de consument uw bedrijf weet te vinden en vormt het register de basis voor slim digitaal zaken doen, zoals met het Ondernemingsdossier. Een actueel register is kortom belangrijk voor zowel de horecasector als voor u en uw bedrijf. Koninklijke Horeca Nederland (KHN) steunt het initiatief en maakt gebruik van de diensten van HorecaDNA.

Horecaondernemers kunnen met een persoonlijk account hun bedrijfsgegevens beheren. Kijk voor meer informatie op www.horecadna.nl.