Anouk Gommans

Directeur CPI

Ik werk graag aan resultaatgerichte initiatieven en projecten, waarbij samenwerking centraal staat. Bij het CPI worden verschillende innovaties, plannen en ideeën voortgebracht!

Mijn achtergrond bestaat uit Bedrijfskundig Management en HRM. De afgelopen 15 jaar ben ik werkzaam als directeur/manager van organisaties met een maatschappelijke doelstelling, waarvan de laatste 5 jaar als directeur van MULTIsignaal en sinds mei 2014 als directeur van het CPI. Wij werken in verschillende teams en samenstellingen en zijn allen gericht op (door)ontwikkeling, zowel voor onze klanten, als voor onze medewerkers en daarmee het CPI!

anouk@publiekeinnovatie.nl
Gert-Paul van't Hoff

Gert Paul van ’t Hoff

Partner

Ik ben het aanspreekpunt voor nieuwe initiatieven voor het CPI. Ik ga graag in gesprek over nieuwe initiatieven met een maatschappelijk belang, en bedenk hier samen met de klant oplossingen voor, vergelijkbaar met onze eerdere en bestaande initiatieven.

Trots ben ik op de collegialiteit en de inzet waarmee iedereen werkt aan het behalen van de organisatie- en klantdoelstellingen.

gp@publiekeinnovatie.nl

Lianne Verschiere

Partner

In mijn rol van partner ben ik betrokken bij de verschillende projecten binnen CPI. Gemene deler binnen deze projecten is dat deze allemaal gericht zijn op het verbeteren van de samenwerking. Dit geldt voor onze externe projecten, maar ook bij de interne organisatie staat samenwerking en het efficiënter maken daarvan veelal centraal. Waarbij eenieder zich verbindt aan een gemeenschappelijk doel. Zo behaal je het beste resultaat. Dat maakt het werken bij CPI zo interessant. Wij werken doelgericht samen, met en voor onze klanten, met maatschappelijke betrokkenheid.

lianne@publiekeinnovatie.nl
Rene Rentinck

René Rentinck

Partner

Binnen het CPI heb ik een veelzijdige rol en ben ik betrokken bij nieuwe innovaties als HorecaDNA maar ook de buitenlandse initiatieven.

Wat voor mij het werken binnen CPI zo interessant maakt, is dat we voortdurend bezig zijn met verandering. Verandering op het snijvlak tussen overheid, burgers en bedrijven. Daar waar mensen met verschillende belangen iets kunnen winnen door het aangaan van samenwerking mogen wij iets bijdragen.

rene@publiekeinnovatie.nl

Ron de Bruijn

Partner

In mijn rol als verbinder breng ik mensen bijeen rondom de concepten van CPI, vaak bij de start. Om de initiatieven samen van de grond te krijgen verbind ik de belangen van de deelnemers. Dat zijn mensen bij opdrachtgevers, leveranciers en mijn collega’s natuurlijk. Bij het CPI werken is interessant door de aard van de projecten: Vaak een maatschappelijk belang, veel diversiteit, veel belanghebbenden, leuke mensen, tijdsdruk, beperkt budget. Ik ben trots op wat we samen bereiken!

ron@publiekeinnovatie.nl
Nicolette Rooimans

Nicolette Rooimans

Trainer / Adviseur

Als consultant ben ik bezig om digitale innovaties, zoals de MULTIsignaal Verwijsindex, te implementeren in het publieke domein. Daarnaast ben ik als Security Officer verantwoordelijk voor een  betrouwbare informatievoorziening richting onze klanten.

Dit krijg ik niet alleen voor elkaar, maar samen met inspirerende collega’s én klanten. Samen werken we hard aan het verbeteren van ‘de wereld’, en dat maakt het werken bij het CPI zo speciaal!

nicolette@publiekeinnovatie.nl

Chantal Bonnamy

Adviseur

Sinds 2017 ben ik werkzaam als adviseur en projectmedewerker bij Hotelsterren. Met veel enthousiasme bezoek ik dagelijks hotels om hen te adviseren zodat zij het beste sterrenresultaat kunnen behalen. Ik heb oog voor details en ben op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen de hospitality. Tijdens dit proces staat het hotel centraal en denk ik mee om tot passende oplossingen te komen. Het contact met zoveel verschillende ondernemers is wat het zo leuk maakt!

chantal@publiekeinnovatie.nl

Nadia Kadhim

Consultant & juridisch medewerker

Als consultant ben ik bezig met de implementatie van de MULTIsignaal Verwijsindex, hét instrument om samenwerking tussen (jeugd)professionals te verbeteren. Dit doe ik met passie en toewijding, en bovenal veel plezier. Samen met mijn geweldige collega’s proberen we elke dag iets nieuws te leren, geïnspireerd te raken en te inspireren.

Daarnaast ben ik als jurist verantwoordelijk voor de implementatie van de AVG, en ben ik het aanspreekpunt voor allerlei juridische vragen. Van MULTIsignaal tot Hotelsterren – ik analyseer, interpreteer en pas de wet toe, zodat alle maatschappelijke initiatieven van CPI een stevige basis hebben in de wet.

nadia@publiekeinnovatie.nl
Marianne van Heemst

Marianne van Heemst

Officemanager

Sinds 2012 ben ik werkzaam bij het CPI als officemanager. Naast de gebruikelijke kantoor- en personeelswerkzaamheden verzorg ik de website en de nieuwsbrieven.

Bij het CPI werken wij voortdurend aan nieuwe projecten. Dat maakt het werk heel gevarieerd. Het éne moment ben je aan het brainstormen over een nieuwe applicatie, het volgende organiseer je een bijeenkomst voor de Gebruikersvereniging van MULTIsignaal. We werken met een kleine groep enthousiaste collega’s, waardoor iedereen erg betrokken is. Samen proberen wij een waardevolle bijdrage te leveren aan de maatschappij, dat maakt het voor mij bijzonder.

marianne@publiekeinnovatie.nl
Sandra van der Flaes

Sandra van der Flaes

Officemanager

Ik ben werkzaam als een van de officemanagers binnen het CPI. Omdat er zo veel verschillende initiatieven en projecten onder CPI worden uitgevoerd, ben je als officemanager breed inzetbaar op verschillende gebieden, wat het werk constant interessant, leuk en uitdagend houdt.

Bij het CPI wordt iedereen, ongeacht welke functie, evenveel gewaardeerd en gemotiveerd om mee te denken hoe we gezamenlijk interne/externe processen en dienstverlening nog beter kunnen uitvoeren. Collegialiteit en klantvriendelijkheid zijn een vanzelfsprekendheid, net als onze dagelijkse inzet op alle initiatieven en projecten.

sandra@publiekeinnovatie.nl
Marcel Zwager

Marcel Zwager

Helpdeskmanager

Als Helpdeskmanager ben ik verantwoordelijk voor de helpdeskafdeling en aansturing hiervan. Goede service vinden wij belangrijk, daarmee dragen wij bij aan een positieve beleving van onze producten.

Ik rapporteer aan de klanten over de gemaakte afspraken over de te leveren diensten en producten (SLA).  Om de kwaliteit te waarborgen ben ik constant op zoek naar manieren om onze producten & diensten blijvend te optimaliseren.

Ik werk graag bij het CPI vanwege de fijne werksfeer, diversiteit aan klanten, verschillende producten (met een maatschappelijk belang), het altijd willen leveren van kwaliteit en een goede dienstverlening!

marcel@publiekeinnovatie.nl

Daniëlle Burema

Functioneel applicatiebeheerder

Als Functioneel Applicatiebeheerder ben ik bezig met zowel eerstelijns-werkzaamheden als tweedelijns-werkzaamheden. Daarnaast neem ik deel in de ontwikkeling en beheer van  de websites, de nieuwsbriefapplicatie en ook  in de content voor de nieuwsbrieven.

Binnen het CPI werken we aan veelzijdige producten, het is veel schakelen en er is volop ruimte voor je eigen creativiteit en ideeën. Alles wat we maken en bedenken doen we met het oog op het maatschappelijke belang. Het CPI is een veelzijdige organisatie én dit maakt het werken bij CPI juist zo leuk!

danielle@publiekeinnovatie.nl
Robin Meertens

Robin Meertens

Functioneel applicatiebeheerder

Jong, innovatief en ambitieus. Daar staat het CPI voor en dat maakt het werken bij deze organisatie voor mij zo leuk. Mijn rol binnen het team Functioneel applicatiebeheerders is de 1e lijn coördineren en 2e lijn werkzaamheden uitvoeren. Deze rol is zowel gevarieerd als uitdagend en zorgt ervoor dat ik mijn werk met veel plezier uitvoer.

robin@publiekeinnovatie.nl
Tom Scherpenisse

Tom Scherpenisse

Functioneel applicatiebeheerder

Ik werk sinds 2008 bij het CPI als functioneel applicatiebeheerder. Daarbij zorg ik onder andere voor de technische ondersteuning richting klanten omtrent de verschillende applicaties die wij in ons beheer hebben.

Wat het werk bij het CPI leuk maakt is dat het CPI een energiek, dynamisch en innovatief bedrijf is dat mooie initiatieven op de markt brengt voor de publieke sector, zowel nationaal als internationaal!

tom@publiekeinnovatie.nl

Luuk Douw

Functioneel applicatiebeheerder

Sinds eind 2016 werk ik bij het CPI als functioneel applicatiebeheerder. Mijn werkzaamheden zijn voornamelijk het geven van technische ondersteuning aan onze gebruikers.

Het CPI is een jong bedrijf en ontwikkelt applicaties die echt iets bijdragen aan de maatschappij. Ik ben er dan ook trots op hier te mogen werken.

luuk@publiekeinnovatie.nl
Rosanne de Bakker

Rosanne de Bakker

Junior juridisch medewerker

Als jurist van het CPI houd ik me bezig met alle juridische vragen binnen het CPI. Deze vragen lopen zeer uiteen, omdat het CPI zich bezighoudt met veel verschillende projecten en initiatieven. Dit maakt mijn werk constant leuk en uitdagend.

Ik merk dat iedereen binnen het CPI gemotiveerd is om zijn of haar steentje bij te dragen aan de maatschappij. Door het werken als één team kunnen we dan ook de juiste oplossingen voor maatschappelijke problemen bedenken en realiseren.”


Manon Happee

Marketing en Communicatie

Sinds februari 2017 werk ik bij het CPI als Marketing Communicatie medewerker. Ik volg de studie Marketing of Social Business, waarbij je marketing leert toe te passen op bedrijven met een sociale doelstelling. Bij het CPI werken we aan projecten met een sociale waarde. We werken niet voor onszelf, maar om  anderen te helpen. Door mijn bijdrage aan de promotie van de Verwijsindex en het initiatief Jijmaakthetverschil, hoop ik de bekendheid te vergroten, zodat meer mensen geholpen kunnen worden!

manon@publiekeinnovatie.nl

Initiatieven waar we trots op zijn

“Groeien is nu doen, wat je later kan”

Ruben van den Bosch