Ruim 1200 restaurants aangesloten bij reserveringsplatform BookDinners

Tijdens Gastvrij Rotterdam maakte KHN bekend dat zij het initiatief heeft genomen voor het nieuwe reserveringsplatform BookDinners. BookDinners is hét reserveringsplatform van, voor en door restaurants. Dit nieuwe initiatief spreekt veel restaurants aan, want er zijn nu al 1200 restaurants actief op BookDinners. Begin 2018 lanceren we BookDinners richting de Nederlandse consument. We streven er naar dat halverwege 2018 minimaal 3000 restaurants aangesloten zijn.

 

BookDinners is een initiatief van KHN en een groot aantal partijen, waaronder de Samen-werkende Horeca Ketens, TheNext Table, Stardekk, Bonchef, Formitable, WeReserve, Resengo, CPI (Centrum voor Publieke Innovatie) en HorecaDNA. De grootste kracht van dit platform is dat restaurants weer zelf de regie krijgen. Ze kunnen met BookDinners zelf bepalen waar ze als restaurant voor staan, welke marketingacties ze gaat doen en wanneer. Bovendien kunnen restaurants rechtstreeks communiceren met hun (toekomstige) gasten. Dat is voor restaurants erg belangrijk, omdat mensen zich steeds meer online oriënteren, online een tafel reserveren en erg gericht zijn op promoties of specials.

BookDinners: van, voor en door restaurants

Op dit moment hebben 1200 restaurants zich aangesloten om deel te nemen aan BookDinners. Onze ambitie is dat er halverwege 2018 minimaal 3000 restaurants aangesloten zijn. We zijn dus op 40 procent van onze doelstelling en met de huidige inspanning zullen de komende weken nog meer restaurants zich aanmelden.

Aanmelden

Restaurants die willen deelnemen, kunnen dat tot halverwege 2018 gratis doen. Vanaf dat moment betalen deelnemers een vast laag bedrag per maand.

Aanmelden gaat heel eenvoudig: Ga naar bookdinners.nl, klik op ‘Restaurantaccount aanmaken’ en meld u gratis aan.