Vacature juridisch medewerker m/v

De functie

Ben jij, naast je studie rechten, op zoek naar een juridische bijbaan waarin je jouw vakinhoudelijke kennis in de praktijk kan brengen? Spreekt werken in een maatschappelijk verantwoorde onderneming jou aan? Heb je affiniteit met het domein zorg en hulpverlening? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wat kan je van je baan verwachten?

Als juridisch medewerker verricht je juridische werkzaamheden voor het CPI. Het veelzijdige karakter van het CPI zorgt ervoor dat je afwisselende opdrachten krijgt, waardoor elke dag anders is. Je kunt je werkweek voor een groot gedeelte zelf indelen zodat je studie goed te combineren is met het werk.

Wat kan je van ons verwachten?

Het CPI is een jonge en maatschappelijk betrokken organisatie. Op ons kantoor heerst een collegiale en informele sfeer, waarin samenwerking onderling én vooral met onze klanten centraal staat. Onze organisatie is continu in ontwikkeling. Dat betekent dat er steeds nieuwe producten bijkomen en de bestaande producten worden doorontwikkeld. Een afwisselende werkomgeving dus. Bij hetCPI vinden we het belangrijk dat je lekker in je vel zit en een leuke baan hebt! Daarnaast is voldoende ruimte voor individuele ontwikkeling.

Wat verwachten we van jou?

Je zit minstens in het tweede jaar van de studie rechtsgeleerdheid op de universiteit. Je bent communicatief vaardig en hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal.

Je bent in staat om goed zelfstandig te werken en zoekt proactief verbinding met collega’s en klanten. Daarnaast vind je het leuk en uitdagend om juridisch complexe situaties te ontrafelen.

Interesse?

Kom jij ons team versterken? Mail dan je CV met je motivatiebrief naar het CPI, ter attentie van Nicolette Rooimans;
email: nicolette@publiekeinnovatie.nl.

Heb je vragen? Bel gerust of stuur een berichtje naar: 06-29620014 en/of kijk op onze website.